Hvorfor medlem?


Medlemsskab af DFO giver din virksomhed

  • mulighed for at møde interessefæller, der arbejder med smag, aromaer og fødevareingredienser  med aromagivende egenskaber (krydderier)
  • netværksmuligheder på 1-2 årlige medlemsmøder med relevans for aromaområdet og besøg hos aromaproducerende virksomheder
  • mulighed for rådgivning og information inden for dansk og EU regulering af aromaområdet og information om konsekvenser for industrien 
  • indflydelse på danske holdninger i EU-forhandlinger via DFO-samarbejde med Fødevarestyrelsen
  • indflydelse på dansk administration af fødevarelovgivning via DFO-samarbejde med Landbrug & Fødevarer
  • indflydelse på EFFA’s holdninger over for EU-kommissionen via DFO-deltagelse i EFFA Flavour Expert Committee
  • konsulentbistand* ved henvendelse om aktuelle problemstillinger for virksomheden eller hjælp til afklaring af principielle juridiske spørgsmål inden for dansk lovgivning om aromaer og fødevarer via DFO-samarbejde med Fødevarestyrelsen

*honorering af større opgaver aftales forud

Foreningen kan tilbyde et associeret medlemskab for danske fødevareproducenter. Et medlemsskab vil give mulighed for at møde interessefæller, der arbejder med smag, aromaer og fødevareingredienser med aromagivende egenskaber (krydderier). 

DFO kan tilbyde netværksmulighed i forbindelse med foreningens arrangementer. Hertil kommer mulighed for rådgivning og information inden for dansk og EU regulering af aromaområdet samt afklaring af juridiske spørgsmål inden for dansk lovgivning  om aroma og aromaers anvendelse og mærkning. 

Se DFO's brochure her.